SEO оптимизация на сайт

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

SEO услуги, които увеличават трафика и увеличават приходите

Ако търсите сериозен растеж на бизнеса, SEO или оптимизация за търсачки е стратегията за вас.

Какво е SEO оптимизация?

SEO (Search Engine Optimization – оптимизиране за търсещи машини).
Това е непрестанен процес по оптимизиране на сайт, който води до лесно намиране на сайта.   

Сайтът се класира по-добре в резултатите от търсене на Google и става лесно откриваем от клиенти. Подобряване на удобството на сайта, за увеличаване на продажбите онлайн. Достигайки до повече хора, вашият шанс за успешно спечелване на нови клиенти се увеличават

seo optimization

„SEO ще помогне на вашия сайт да се появи в подходящи резултати от търсенето, което може да доведе до подходящи клиенти и ценни нови клиенти.“

Как услугите за управление на SEO могат да подобрят онлайн присъствието ми?

SEO  е една от най-добрите стратегии за онлайн маркетинг, за да помогне на бизнеса ви да подобри присъствието си онлайн, да привлече повече трафик към своя сайт, да насочи квалифицирани клиенти и да спечели повече реализации и приходи. Ето защо SEO е важна част от успешния бизнес модел.

SEO обаче е повече от само една стратегия.

Всъщност SEO означава или описва чадър термин за много по-малки стратегии, които работят заедно за подобряване на класирането ви в Google (или класиране в друга търсачка), за да създадат ефективна машина за реализация и генериране на приходи – вашия уебсайт.

SEO стратегията на вашия бизнес, за да гарантира, че кампанията ви се представя най-добре.

SEO оптимизация и популяризиране на уеб сайт включва:

Използване на най-новите уеб технологии за SEO оптимизиране на уеб сайт.

  •  Избор на мета тагове за заглавия, описания, ключови думи, изображения, вътрешни линкове и т.н.
  •  Добавяне на елементите на семантичен уеб, micro data, dublin core, google и др.
  •  Създаване на sitemaps и изпращане на информация за сайта към търсещи машини, директории, блогове и др.
  •  Добавяна на блог, създаване на страници в социални мрежи (Facebook, Google+, Twitter и др.) и т.н.
  •  Оптимизиране скоростта на зареждане на сайта – оптимизиране на html, js и css код, библиотеки и изображения.
  • On-page оптимизация на страницата включва периодично актуализиране на уебсайта Ви, за да се увеличи видимостта му към търсещите онлайн продукти или услуги, които предлагате.
  • Off-page оптимизация е всъщност много повече от линковете. Дори само споменаването на бранда Ви без хиперлинк, в даден сайт, е неразделна част от Off-page оптимизирането или SEO услуги.
wdesignbg.com

Ако вашата компания не се показва в резултатите от търсенето, вие не съществувате. Дори ако бизнесът ви се появява в резултатите от търсенето, място на страница две, три или четири прави вашата компания невидима за повечето потребители. Това е така, защото само 25 процента от потребителите преминават покрай първата страница с резултати от търсенето.

За бизнеса днес, затова SEO има значение.

Независимо дали сте магазин за електронна търговия или магазин за тухли и замазки , можете да използвате SEO, за да информирате потребителите за вашия бизнес. Това осъзнаване може да се превърне в обсъждане и преобразуване, което означава нова продажба или водеща за вашата компания.

SEO отнема месеци, за да покаже резултати

Какво означава SEO? За мнозина това означава постоянен и финансово възнаграждаващ ангажимент.

Много фирми инвестират в SEO и очакват незабавни резултати. Независимо дали оптимизирате съществуващото съдържание на уебсайтове или стартирате чисто нов набор от страници, вашата компания няма да види промени в класацията ви за една нощ.

Това е така, защото SEO изисква време . В много случаи може да отнеме до няколко месеца, за да може вашият екип да види промяна във вашата класация. Няколко фактора, като възрастта и историята на уебсайта Ви с Google, могат да оформят времевата линия на вашата компания.

По-стар уебсайт с нулеви наказания от Google, например, може да види резултати по-рано от чисто нов сайт. Независимо от възрастта и историята на вашия уеб сайт, обаче, ще трябва да изчакате няколко месеца, за да видите резултатите.

SEO обаче си струва да чакате.

Той дава отлични резултати, поради което 75 процента от бизнеса вече инвестират в SEO. С нашите SEO стратегии например помогнахме на нашите клиенти да спечелят

Разгледайте нашите SEO услуги днес, за да откриете как можем да помогнем на вашата компания да расте!

„Ние създаваме уебсайтове, които не само изглеждат страхотно, но също така се нареждат високо в резултатите от търсенето.“

Сподели в

Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!