уеб дизайн

Услуги за уеб дизайн, които увеличават максимално приходите ви

Дизайн от световна класа с оригинални снимки и графики, достъпни безплатно за всички наши клиенти

В днешния дигитален свят вашият уебсайт е първото взаимодействие, което потребителите имат с вашия бизнес.

Ето защо почти 95 процента от първото впечатление на потребителя се отнася до уеб дизайна. Това е и причината услугите за уеб дизайн да имат огромно влияние върху дънната линия на вашата компания.

Изберете нашите услуги за уеб дизайн и вашият бизнес може да разчита на 100-процентова прозрачност. От нашите персонализирани оферти до първоначалните ни проекти, нашият екип предоставя на вашата компания пълен достъп до цените и стратегиите за уеб дизайн.

Вземете безплатна, точна и моментална оферта за нашите услуги за уеб дизайн.

С нашите услуги за уеб дизайн можете да разчитате на нашите дизайнери да създадат всяка страница на вашия уебсайт.

Независимо дали сте магазин за електронна търговия, бизнес с тухли и хоросан или доставчик на услуги, нашите дизайнери могат да създадат уеб страниците, които вашата компания трябва да достигне, информира и преобразува целевата ви аудитория. 

ПОТРЕБИТЕЛЕН СТИЛ

  Важно е уебсайтът ви да заснеме вашата марка, поради което нашите услуги за уеб дизайн включват неограничени опции за стил. Например, ако вашата компания изисква сложен дизайн, който подчертава качеството и ценовия диапазон на вашите продукти, нашият екип може да постигне това за вас.

Допълнителните примери за стилове на уебсайтове включват:

  • Просто и привлекателно
  • Умерен стил
  • От висок клас
  • Световна класа

АДАПТИВЕН ДИЗАЙН

  Нашите услуги за уеб дизайн също предлагат възможност за отзивчив дизайн. Ние препоръчваме този вид дизайн, тъй като поддържа мобилни потребители, които могат да се състоят от купувачи, които използват своя таблет или смартфон, за да сърфират в мрежата.

При повече от 50 процента от интернет трафика, идващ от мобилни потребители, е наложително да се осигури поддръжка за потребителите в движение. Това също е най-добрата практика за SEO, тъй като Google вече следва индекс за първи път за мобилни устройства , което означава, че обхожда и разглежда уебсайтове от гледна точка на мобилен потребител, а не на потребител на десктоп.

Ако уебсайтът ви не поддържа мобилни потребители, Google вижда това – и променя класирането ви в резултатите от търсенето. Това може да доведе до по-ниско класиране, като избута вашия сайт към страница две от резултатите от търсенето и далеч от целевата ви аудитория.

С нашата опция за отзивчив дизайн предотвратяваме това да се случи с вашия бизнес.

Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!