Редизайн

РЕДИЗАЙН

Уеб сайт е съвкупност от два основни компонента: графичен дизайн и съдържание. В повечето случаи съдържанието на уеб сайта се променя редовно, добавя се нова информация, продукти, промоции, новини и др., то графичното оформление на уеб сайта остава непроменен.

Редизайнът обхваща вече съществуващи сайтове, които вимат нужда от промяна или подобрение на отделни модули или структура, както и цялостна промяна на визия.

Видове редизайн на сайт:
Съществуват три типа редизайн на сайт:

1. Козметичен редизайн – Този тип редизайн включва промяна само на външния облик на сайт, като се запазва вътрешната структура на дизайна.
2. Частичен редизайн – Този тип редизайн включва промяна и подобрение на отделни компоненти на сайт, било козметични или промяна на функции в уеб сайта.
3. Основен редизайн – Този тип редизайн включва цялостно подобряване и обновяване на сайт, с цел функционалност с потребителя.

Цена на редизайн на уеб сайт 
Цената на редизайн на уеб сайт или страница се обсъжда и решава според големината и обема на промени на уеб сайта. За да Ви изпратим оферта, моля свържете се с нас.

Причини, които налагат промяна в структурата или редизайн на сайт
– Промяна в бизнеса на компанията (промяна на полиика и разширяване на фирмата);
– Ниска ефективност на сайта;
– Неефективен дизайн на сайта, необходимост от внедряване на нови техночески показатели и подобряване на конкурентноспособността.

Цена за редизайн на уеб сайт

Цената за редизайн на уеб сайт или интернет страница се договаря според големината и сложността на редизайна. За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите линк на сайт за, който желаете редизайн, заедно с кратки инструкции и списък с конкретните особености по редизайна, на които бихте желали да се наблегне.

Защо да изберeте услугита за редизайн на уебсайтове?

Вашият настоящ уебсайт не е в състояние да изпълни всичките ви онлайн маркетингови цели?

   Независимо дали става въпрос за нова функционалност, актуализирано съдържание, усъвършенстван дизайн на блогове или по-сложен външен вид, имате нужда от услуги за редизайн на уебсайтове.

Вашият уебсайт е разширение на вашия бизнес.

За много клиенти вашият уебсайт е първата точка за контакт с вашата компания. Това е вашият магазин, поздравява посетителите на вашия сайт и се опитва да ги превърне в клиенти. Ето защо професионално проектираните уебсайтове (и преработени) са от решаващо значение за успеха на бизнеса днес.

1. ВАШИЯТ УЕБСАЙТ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ВАШАТА КОМПАНИЯ

Вашият уебсайт трябва да представя добре вашата компания.

Ето защо услугите за редизайн на корпоративни уебсайтове са абсолютно необходими за съвременния бизнес.

Те поддържат вашия онлайн магазин да изглежда елегантен, модерен и актуализиран. Когато трябва да препроектирате уебсайт, можете наистина да увеличите максимално потенциала на марката си, докато увеличавате долната си линия. Ако някога сте се чудили защо трябва да препроектирате уебсайт, това е вашият отговор: за да развиете бизнеса си.

Като една от най-добрите компании за редизайн на уебсайтове в бранша, можем да ви помогнем да създадете зашеметяващ уебсайт, който да впечатли посетителите на вашия сайт и да ви спечели повече реализации.

Ние възприемаме различен подход към всеки клиент, който реши да работи с нас, като гарантираме, че получавате професионален преработка на уебсайт, който е специфичен за вашата марка.

2. СТРАХОТНИЯТ РЕДИЗАЙН НА УЕБСАЙТОВЕ МОЖЕ ДА ЗАСИЛИ ВАШАТА МАРКА

Можем да трансформираме актуалния облик на вашия уебсайт, за да засилим вашата марка.Преработвате своя уебсайт, за да повлияе на бизнеса и всяко дизайнерско решение трябва да се фокусира върху конвертиране на повече клиенти и увеличаване на броя на клиентите и продажбите.

3. УСЛУГИТЕ ЗА РЕДИЗАЙН НА УЕБСАЙТОВЕ МОГАТ ДА ПОМОГНАТ ЗА ГЕНЕРИРАНЕ НА ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ

Чрез внедряване на стратегически дизайн на уебсайта, в крайна сметка новият външен вид на вашия сайт ще генерира повече клиенти от сегашния ви уебсайт. С повече оферти идва повече продажби, повече пари и по-силен бизнес – всичко това от услугите за редизайн на уеб.Много от нашите клиенти първо дойдоха при нас, защото искаха да използват нашите услуги за редизайн, за да подобрят външния вид на остарелия си сайт. Едва след като новият им и подобрен сайт излезе на живо, те осъзнаха колко онлайн трафик са пропуснали.

4. ПРЕРАБОТЕН САЙТ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Всеизвестно е, че в днешния климат не е достатъчно просто да има уебсайт. Маркетинговите специалисти са съгласни, че уебсайтовете трябва редовно да се усъвършенстват и подобряват, за да привлекат вниманието на посетителите.

Освен това актуализираната информация трябва да ангажира посетителите последователно. В противен случай може да са склонни да напуснат уебсайта ви и да отидат при някой от конкурентите ви. Всички уебсайтове, които проектираме или преработваме, се придържат към стандартите на модерен, лесен за използване и професионален дизайн.

5. РЕДИЗАЙНЪТ МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИЗМА

Много пъти съдържанието на вашия уебсайт е страхотно и не е необходимо да е част от преработката на вашия уебсайт. Това, което често ѝ липсва, е въздействието на професионално проектиран уебсайт.Причините са, че посетителите не могат лесно да намерят това, което искат, или просто не конвертират в потенциални клиенти или продажби.

Ние препроектираме уебсайтове за клиенти всеки ден, а резултатите са постоянно положителни в целия план. Всеки път, когато започнем да препроектираме уебсайт, ние се уверяваме, че правим промени, които се придържат към специфичните нужди и цели на бизнеса, като работим върху областите, които са от решаващо значение за успеха им онлайн.

6.Въпроса, за да си зададете, за да определите дали имате нужда от редизайн

Мислите ли, че вашият уебсайт се нуждае от редизайн? Преди да инвестирате в услуги за редизайн на уебсайтове, задайте си тези шест въпроса, за да определите дали имате нужда от такъв, за да подобрите присъствието си в интернет, както и вашите клиенти и продажби.

1. Въпрос

Лесно ли е да се ориентирате и да намерите информация в моя уебсайт?

2. Въпрос

Преобразуват ли се настоящите ми посетители на уебсайтове в продажби?

3. Въпрос

Наскоро моите конкуренти актуализираха сайта си?

4. Въпрос

Информационното и правилното ли е съдържанието ми?

5 .Въпрос

Добре ли представя уебсайтът ми бизнесът ми?

6. Въпрос

Проследяват ли се и анализират посетителите, които идват на моя уебсайт?

1. ЛЕСЕН ЛИ Е УЕБСАЙТЪТ МИ ЗА НАВИГИРАНЕ И НАМИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ?

Навигацията играе огромна роля за това как вашата аудитория изживява вашия уебсайт. Когато влизат в уебсайта ви, те искат да намерят информация бързо и лесно. Ако вашият уебсайт е труден за навигация, губите потенциални клиенти на своята страница.

И така, как да определите дали навигацията на уебсайта ви е лесна за използване?

Един от начините да разберете е сами да го тествате. Поставете се в обувките на вашата публика и си поставете цел. Ще искате да зададете цел, където да достигнете определена страница с информация. Например уебсайтът за електронна търговия може да провери посещението на страница с продукти и закупуването на този артикул.

Започнете от началната страница на вашия сайт и вижте дали можете лесно да отидете до вашата целева страница. Ако искате по-автентично изживяване, можете да помолите някой, който не е запознат с вашия уебсайт, например приятел или член на семейството, да се опита да навигира в сайта ви.

Ако те не могат лесно да намерят вашата информация, другите хора също няма да могат лесно да я намерят. Това е знак, че уебсайтът ви се нуждае от редизайн.

За най-добри резултати провеждайте теста си на мобилния си уебсайт. В зависимост от вашия бизнес може да имате отзивчив сайт или отделен сайт за настолни и мобилни устройства. Така или иначе използването на мобилно устройство за преглед на уебсайта ви може да ви помогне да видите дали уебсайтът на вашия бизнес може да използва редизайн.

2. ПРЕВРЪЩАТ ЛИ СЕ НАСТОЯЩИТЕ МИ ПОСЕТИТЕЛИ НА УЕБСАЙТОВЕ В ПРОДАЖБИ?

Целта на вашия уебсайт е да стимулира потенциални клиенти, които се превръщат в реализации. Искате вашата аудитория да посети вашия сайт, да провери вашата информация и да закупи вашите продукти или услуги. Ако вашият сайт не прави това за вашия бизнес, може да ви е необходим редизайн на уебсайт.

Вашият сайт се нуждае от определени елементи за насърчаване на реализациите. Това може да бъде нещо толкова просто като коригиране на навигацията ви или добавяне на бутон за повикване към действие (CTA) към вашите страници. Елементите могат да бъдат разликата между загуба на потенциални клиенти и печалба на реализации.

3. МОИТЕ КОНКУРЕНТИ НАСКОРО АКТУАЛИЗИРАХА ЛИ САЙТА СИ?

Искате да останете в конкуренция с конкурентите си. Нещо толкова просто като редизайн може да бъде разликата между някой, който избира вашия сайт или конкуренти. Ако вашите конкуренти имат актуализиран сайт, може да загубите потенциални клиенти, ако сайтът ви не е актуализиран.

Потребителите търсят сайтове със свеж, чист и модерен дизайн. Те не искат да са на сайт, който изглежда остарял. Ако сайтът ви изглежда остарял, аудиторията ви ще приеме, че информацията е твърде.
Разгледайте сайта на вашия конкурент и вижте дали наскоро са го актуализирали. Отделете време, за да се ориентирате и да се огледате. Ако техният сайт изглежда актуализиран и лесен за използване, може да е време да актуализирате.

Докато разглеждате сайта на вашия конкурент, може да откриете, че техните сайтове имат остарял дизайн. Това е перфектна възможност първо да препроектирате сайта си и да получите по-ценни клиенти, които избират страницата ви над страницата на конкурентите ви.

4. МОЕТО СЪДЪРЖАНИЕ ЛИ Е ИНФОРМАТИВНО И ПРАВИЛНО?

Вашата аудитория идва на вашия сайт за информация. Те искат да научат повече за вашия бизнес и вашите продукти или услуги. Ако искате да им осигурите най-доброто изживяване на вашия сайт, вашето съдържание трябва да бъде информативно, ценно и правилно.

Ако съдържанието ви е информативно, то казва на аудиторията си всичко, което трябва да знае. Той отговаря на важните въпроси, които задават. Те събират цялата важна информация, която ще им помогне да вземат решение.

Когато имате ценно съдържание, предоставяте на аудиторията си информация, която е важна за тях. Те намират точно това, което трябваше да намерят. Наличието на ценно съдържание поддържа ангажирани клиенти на вашата страница.

Трябва да поддържате актуализирана и вашата информация. Потребителите не искат да виждат информация, която е остаряла на вашия сайт. Ако искате да поддържате потенциални клиенти на своята страница, трябва да проверите дали информацията на вашия сайт е най-точната и актуализирана информация.

5. УЕБСАЙТЪТ МИ ПРЕДСТАВЯ ЛИ ДОБРЕ БИЗНЕСА МИ?

Вашият уебсайт е сърцето на вашата дигитална маркетингова кампания и онлайн присъствие. Това е мястото, където ръководите целия си трафик и помагате на бизнеса да печели конверсии, потенциални клиенти и продажби. Ако искате да имате ефективен уебсайт, той трябва да представя добре вашия бизнес.

Вашият уебсайт трябва да отразява вашата марка.

Искате хората да посещават вашия сайт и да усетят вашата марка, което означава да надхвърлите дизайна на вашето лого и да вземете предвид други функции, като вашето копие. Разпознаването на марката е от решаващо значение за подпомагането на вашата аудитория да избере бизнеса си пред конкуренцията.
Хората ще посетят вашия сайт и ще проверят бизнеса ви. Възможно е те да не преобразуват веднага, например, ако посещават уебсайта ви благодарение на вашата маркетингова кампания в социалните медии . Дори и да не преобразуват веднага, те ще запомнят вашия бизнес, когато са готови да конвертират.

Ако използвате общ дизайн или цветовете ви не отразяват вашия бизнес, време е за редизайн. Искате да създадете уебсайт, който отразява точно вашия бизнес, така че повече клиенти ще избират вашия бизнес спрямо конкуренцията и можете да го направите с надеждна дизайнерска компания

6. ПРОСЛЕДЯВАТ ЛИ СЕ И АНАЛИЗИРАТ ПОСЕТИТЕЛИТЕ, КОИТО ИДВАТ НА МОЯ УЕБСАЙТ?

Ако искате да се справите с ефективността на вашия сайт в момента, трябва да проследявате и анализирате уебсайта си. Това е единственият начин да разберете дали сайтът ви успешно ви помага да получите ценни клиенти за вашия бизнес.

Когато проследявате сайта си, вижте как взаимодействат хората с него.

Ходят ли на гости и заминават? Или изследват вашия сайт, за да разглеждат вашите продукти или услуги или да научат за вашата индустрия и предимства? Плюс това, как те взаимодействат с формулярите за контакт? Запълват ли ги или евентуално изоставят страницата?

Анализът на вашия сайт ще ви помогне по-добре да разберете как вашата аудитория взаимодейства с вашата страница. Той създава възможност за подобряване на вашия сайт и подобряване на потребителското изживяване, което пряко помага на вашето онлайн присъствие.

Ако погледнете показателите си и забележите, че времето ви на пребиваване или степента на реализация са ниски, може да е време за редизайн. Редизайнът ще помогне да продължите да ангажирате потенциалните клиенти на вашия сайт и да ги накара да конвертират чрез създаване на удобен за потребителя уебсайт.

Оценка от клиенти :
5/5

Споделете в:

Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!