Регистрация в търсачки

Регистрация в търсачки

Да е популярен вашия уеб сайт и онлайн магазин в интернет е от голямо значение, независимо дали имате фирмен уеб сайт, онлайн магазин, директории, сайт за обяви, блог, форум или каквото се сетите. 

Регистрацията в търсещи машини от типа на Google, BING и Yahoo  и др. ще направи вашия уеб сайт и домейн лесно откриваеми в интернет пространството. Това води до по-голяма посещаемост, а оттам и ефективност за вашия уеб сайт.

Светът на интернет представлява неизмеримо количество информация. Без търсачките достигането до точната информация на практика е невъзможно.

Ако желаете вашият уеб сайт да бъде лесно откриваем, присъствието му в портали и търсачки е задължителното условие за успех.

Регистрация в търсачки

78 лв

Услугата, която предлагаме се изпълнява еднократно. Можете да я закупите и да се приложи от нас тогава, когато сайта Ви е готов за добавяне (има достатъчно съдържание). Имайте предвид, че добавянето на сайта Ви не означава, че той ще бъде видим автоматично при търсене. Тъй като търсещите машини проверяват милиони сайтове ежедневно, реалният ефект от работата ни може да бъде видим след няколко дни. При всички случаи, добавянето на сайт в търсачките и директориите е по-бърз начин да го позиционирате правилно, от това просто да чакате Вашият хубав нов сайт да бъде посетен.

След като услугата регистрация в търсачки е поръчана, заплатена и добавена в клиентския профил, ще получите e-mail, съдържащ подробни инструкции за реализацията на услугата. В мейла се съдържа и един специален линк, който води до електронна форма на нашия уеб сайт, в която трябва да попълните съдържанието, необходимо за регистрацията на избрания уеб сайт.
Основните полета във формата са:
  • заглавие (до 80 символа);
  • описание (до 255 символа);
  • ключови думи (до 255 символа);
След успешното попълване на формата ще получите потвърдителен e-mail, че информацията от наша страна е успешно приета. Наш служител ще провери коректността на въведеното съдържание, както и дали предложеният уеб сайт отговаря на условията за регистрацията.
Ако всичко е наред, процедурата по регистрация ще стартира и ще приключи в рамките на 10 работни дни. Ако обаче има някакви пропуски по въведеното съдържание или уеб сайтът не е завършен, процедурата няма да стартира, като в допълнителен e-mail ще ви уведомим какво ще е необходимо да се коригира, за да започнем регистрацията.
Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!