поддръжка на сайт

Услуги за поддръжка на уебсайтове

Ние сме водеща компания за поддръжка на уебсайтове , помагаща на бизнеса по целия свят да подобри ефективността и сигурността на своите уебсайтове.

Независимо дали търсите месечен или почасов план за поддръжка на уебсайтове, ние предоставяме опита, която вашата компания изисква.

След като вече имате уеб сайт, той има нужда от поддръжка. Това е обновяването на сайта, неговото динамично изменение. Качването на нови снимки, клипове и изображения или подмяната им. Поддръжката означава някой да се грижи за сайта, защото интернет е динамична среда. Не поддържания сайт „остарява морално“, и с времето изостава от конкурентните сайтове.

Какво включва поддръжката на уеб сайта?

 1. Създаване, изтриване и редакция на текстово съдържание в сайта;
 2. Допълване, обработване и изтриване на снимки и изображения в сайта;
 3. Инсталация на менюта, разширения, джаджи (уиджети), теми и локализация за WordPress;
 4. Мониторинг на състоянието на сайта – обновяване, отстраняване на технически проблеми и такива, свързани със сигурността (заразяване със зловреден код, дупки в сигурността и бъгове);
 5. Периодична направа и съхранение на резервно копие на сайта;
 6. Вътрешна и външна SEO оптимизация на сайта, за по-добри позиции в търсачките;
 7. Консултации;
 8. Технически и SEO одит за анализиране състоянието на сайта;
 9. Интеграция и поддръжка на социални страници към сайта (в платформи, като Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ и др.)
 10. Реклама в Интернет.

Ако имате интерес от поддръжката на WordPress, моля попълнете формата за контакти или се обадете на телефон: +359 895 943 866.

Планове и цени за поддръжка на уебсайтове

Нашите услуги за поддръжка на уебсайтове включват два персонализирани плана  :

 • Месечен
 • Почасов

 

Месечни пакети за поддръжка на уебсайтове

Търсите месечен пакет за поддръжка на уебсайта за вашия бизнес? С нашите персонализирани месечни планове е лесно да поддържате сайта на вашата компания сигурен, актуален и функционален за потребителите. Плюс това премахвате притесненията, които идват с управлението, мониторинга и поддържането на вашия уебсайт 24/7.

Почасови пакети за поддръжка на уебсайтове

Ако вашата компания не се нуждае от рутинна поддръжка на месечен пакет, ние също така предлагаме услуги за поддръжка на мрежата на всеки час. Тези планове включват същите резултати като нашия месечен пакет, но ви се таксува почасова ставка.

ОБНОВЛЕНИЯ НА ПРОДУКТА ИЛИ УСЛУГИТЕ

Тъй като вашата компания продължава да расте, неизбежно е вашите продукти, услуги и цени да се променят. Ето защо фирмите се нуждаят от последователен график и процес за актуализиране на стари продукти, промяна на съществуващите цени на услугите и други.

С поддръжката на уебсайта вие поддържате уебсайта на компанията си актуален за потребителите. Тази проактивна стъпка облагодетелства вашия бизнес по множество начини, като ви позволява да предоставите най-новите продукти, услуги и цени, за да оптимизирате потребителското изживяване при пазаруване.

Потребителите се доверяват на Интернет и също така разчитат на вашия уебсайт да предоставят точната информация, от която се нуждаят, преди да се свържат с вас.

Ако сте компания за електронна търговия, е от съществено значение да актуализирате уебсайта си с най-новите си продажби, промоции и други. Дори ако вашата компания работи офлайн, можете да предложите онлайн оферти, които карат потребителите да се обаждат на вашия екип, да посетят местоположението ви или да насрочат среща.

Когато вашата компания предоставя специални промоции, програми за отстъпки и други, вие поддържате бизнеса си конкурентен. Краткосрочните и дългосрочните инициативи за продажби изискват актуализации на вашия сайт. Услугите за поддръжка на уебсайтове ви дават възможност да засилите продажбите си с уникални оферти за купувачи.

ПОДДРЪЖКА НА ИНТЕРАКТИВНОСТ

С непрекъснато развиващите се технологии, уебсайтът започва да изглежда остарял, ако интерактивните компоненти бъдат пренебрегвани. Ако парчетата за разработка на вашия сайт не работят на всеки браузър и устройство, ще загубите настоящи и потенциални клиенти. Плюс това отслабвате вашата онлайн репутация.

НОВ ДИЗАЙН НА СТРАНИЦА

Когато искате да създадете нов дизайн на страницата за вашия уебсайт, трябва да инвестирате в услуги за уеб дизайн . С тази услуга вашият екип може да си сътрудничи с нашите дизайнери, разработчици и ръководители на проекти, за да създаде страница, която улавя вашата марка и надвишава вашите очаквания.

РЕДИЗАЙН НА НАВИГАЦИЯТА

Ако искате да направите нещо повече от добавяне или премахване на страница от навигацията си, тогава трябва да разгледате услугите за редизайн на уеб . С нашите услуги за редизайн Вашата компания може да получи съвсем нова лента за навигация, която предлага бързо и безпроблемно потребителско изживяване, което може да доведе до по-щастливи посетители.

ПИСАНЕ НА СЪДЪРЖАНИЕ

Като част от поддръжката на вашия сайт, нашите програмисти могат да премахват или добавят съдържание, предоставено от вашия екип. Ние обаче не можем да разработваме, пишем и публикуваме ново съдържание за вашия уебсайт. Ако искате да се възползвате от нашите услуги за копирайтинг на уебсайтове , ние разполагаме с талантлив екип от опитни писатели.

 

НОВА ФУНКЦИОНАЛНОСТ НА САЙТА

Въпреки, че нашите планове за поддръжка на уебсайтове гарантират функционалността на вашия уебсайт, те не включват разработването или прилагането на нови функции за функционалност на сайта. Нашият уеб дизайн и услуги за редизайн , могат да помогнат на вашия бизнес да продължи напред с проект за функционалност на сайта.

 

ИНТЕРАКТИВНИ ФУНКЦИИ

Можете да добавите разнообразни интерактивни или анимирани функции към вашия уебсайт, от калкулатори до анкети. Прилагането на тези функции обаче изисква значително време за разработка, поради което интерактивните функции се нуждаят от отделна инвестиция.

SEO

С оптимизацията за търсачки (SEO) можете да подобрите видимостта на уебсайта си в резултатите от търсенето, което може да доведе до по-ценен трафик не само за намиране и посещение на вашия сайт, но и за бизнес с вашата компания. Изисква се отделна стратегия и всеотдаен екип.

Ако вашият бизнес иска да подобри вашия уебсайт с някоя от горните функции, можем да помогнем. Говорете с вашия специализиран ръководител на проекти или стратег за това, което искате да промените, и те могат да ви предоставят персонализирана оферта.

Защо да инвестирате в услуги за поддръжка на уебсайтове?

Често компаниите забавят инвестициите си в услуги за поддръжка на уебсайтове. Вашият уебсайт обаче може да окаже огромно влияние върху вашия бизнес, дори и да работите онлайн. Ето защо поддръжката на сайтове е толкова ценна (и критична) за компании от различни индустрии.

 1. СИГУРНОСТ                                                                                                                                                                                        Независимо дали сте бизнес за електронна търговия или магазин за тухли , от съществено значение е вашата компания да пази уебсайта си сигурен. Ако някой получи достъп до вашия сайт, той може да причини огромни щети на вашата марка и бизнес, независимо дали чрез кражба на клиентски данни или публикуване на обидно съдържание на вашия сайт.

  Когато инвестирате в услуги за поддръжка на уебсайтове, вие предприемате активен подход за защита на вашата компания и вашите клиенти. Освен това намалявате риска от кибератака, което може да доведе до повече от откраднати данни, но и съдебни дела.

 2.  ФУНКЦИОНАЛНОСТ

  Функционалността на вашия уеб сайт координира с използваемостта на вашия сайт. Ако функционална характеристика на вашия уебсайт, като връзката на навигационната лента, се наруши, това намалява драстичността на вашия уебсайт драстично. Ето защо някои фирми инвестират в услуги за поддръжка на уебсайтове след часове.

  Дори и да изберете месечни или почасови планове за поддръжка на уебсайтове, можете да подобрите функционалността на вашия уебсайт. Ако функция на уебсайт се прекъсне например, можете също да намалите времето за престой на уебсайта си, ограничавайки влиянието му върху потребителското изживяване.

  С рутинната поддръжка на сайта можете също да забележите проблеми с функционалността, пропуснати преди.

Със съвременните техники за кодиране екипът ни за поддръжка на уебсайтове гарантира, че сайтът ви е свеж, укрепва вашата марка и се представя добре.

ОНЛАЙН СИСТЕМА ЗА ПОДДРЪЖКА

Друга причина, поради която клиентите обичат нашите планове за поддръжка на уебсайтове, е благодарение на нашата онлайн система за поддръжка на клиенти. Просто изпратете имейл до нашата онлайн система за поддръжка на клиенти и вашата заявка за поддръжка на уебсайта автоматично се добавя към един от списъците със задачи на нашия програмист или дизайнер.

Вземете най-добрите услуги за поддръжка на уебсайтове за вашия бизнес

Искате да добавите нови страници, да смените банери или добавите галерия към сайта си.

НОВИ ФУНКЦИИ В САЙТА

Подобрете сайта си с нови методи за плащане, нови бутони, промяна на менюто или инсталиране на SSL сертификат.

АКТУАЛИЗАЦИЯ НА САЙТА

Сайтът Ви се нуждае от обновяване на платформата, инсталиране или смяна на тема, архивиране или възстановяване на сайта.

ЗАЩИТА ОТ ХАКЕРИ

Ще пречистим сайта и ще го предпазим от всякаква хакерска намеса през цялото денонощие

Цени за техническа поддръжка на сайт

Предлагаме надеждна и бърза техническа поддръжка за уеб сайтове
и онлайн магазини с възможност за 24/7 реакция.

Включва поддръжка на текущото състояние на сайта и отстраняване на технически проблеми възникнали по време на периода на поддръжка. Не включва отстраняване на технически проблеми възникнали преди стартирането на поддръжката.
 • За сайтове до 10 бр. страници и промени по съдържанието веднъж седмично или по-рядко – 50.00 лв. на месец с ДДС
 • За сайтове до 20 бр. страници и промени по съдържанието 2 – 3 пъти седмично – 100.00 лв. на месец с ДДС;
 • За сайтове до 25 бр. страници и промени по съдържанието 4 – 5 пъти седмично – 200.00 лв. на месец с ДДС;
 • Ако не искате да сключвате договор, ние можем да поддържаме Вашия сайт срещу заплащане на час: 1 час работа по Вашия сайт ще Ви струва 40 лв.
 • Техническа поддръжка на уеб сайт изработен от нас за първия месец БЕЗПЛАТНО

Предоставянето на услуги по поддръжка на уеб сайт се оформя с договор за абонаментна поддръжка по образец, съдържащ подробно описание на договорените параметри между възложителя в лицето на клиента и изпълнителя в наше лице. Заплащането се извършва по банков път след издаване на фактура за извършените услуги.

Цените подлежат на предоговаряне според конкретния случай: Ако сайта има нужда от по-малка поддръжка, ние можем да предложим по-ниска цена от посочените в таблицата.

Всички цени в този сайт са крайни и към тях не се начислява ДДС
(0% ДДС съгласно чл. 113, ал. 9 от ЗДДС)

Споделете в

Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!