Блог

Какво е SEO-оптимизация ?

Ако имате собствен сайт, задължително трябва да знаете за SEO. Искате да привлечете повече посетители в сайта, за да имате възможност да им демонстрирате своите продукти/услуги, или просто искате да печелите пари онлайн? (прочетете още)

Как да избера хостинг и домейн за моя сайт ?

Избирането на правилния домейн за вашия уеб сайт е от изключително значение. От него ще зависи колко бързо и лесно хората ще могат да го запомнят и колко лесно ще можете да се класирате на първите места в търсачките, от където идва по-голямата част от трафика към вашия уеб сайт. От голямо значение е да изберете име на домейн, който е лесен за запомняне и лесен за изписване.

Защо ми е уеб сайт? Трябва ли да имам Уеб сайт? Как да изпреварим конкуренцията?

Трябва ли да имам уеб сайт? Защо ми е уеб сайт? Как да изпреварим конкуренцията?

Ако имате фирма и се занимавате с някаква дейност и предлагате услуги или продукти, Вие задължително трябва да имате уеб сайт. Все повече и повече хора ежедневно търсят информация в интернет и много от тях пазаруват различни стоки от там. (прочетете още)

Причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

Като фрийлансъри един от въпросите, които получаваме често, е „ Имам ли наистина нужда от уебсайт на свободна практика, за да успея?“ . Отговорът е ДА. Защо смятаме, че уебсайтът на свободна практика е от решаващо значение? Обичате свободата, която идва с работата на свободна практика, нали? Създаване на собствен график, работа върху задачи, които ви вълнуват, и по-добре все още да работите от където и да искате

responsive design

Какво е отзивчив уеб дизайн ?

Как е възможно уебсайтовете да са в крак с милионите екрани? Отзивчив уеб дизайн. Чрез отзивчив дизайн на уебсайта, вашият уебсайт (и неговите страници) могат да се адаптират и да предоставят най-доброто изживяване на потребителите, независимо дали са на работния плот, лаптоп, таблет или смартфон. За да се случи това обаче, вашият уебсайт се нуждае от отзивчив дизайн.

Защо уеб дизайнът е важен?

Докато разглеждате препроектирането на уебсайта си, може да се чудите колко е важно за дизайна на уебсайта. Как се отразява на вашата аудитория и вашия бизнес? Нека разгледаме пет причини, поради които уеб дизайнът е важен.

Защо вашият сайт се нуждае от поддръжка ?

Може да си мислите, че след като стартирате уебсайта си , работата ви приключва, но нещата не са толкова прости. Точно както колата и дома ви изискват редовна поддръжка, така и вашият уебсайт се нуждае от редовно поддържане, за да работи добре.Ако искате да привлечете клиенти, да поддържате класиране в търсачките и да предоставяте актуална информация за вашите продукти и услуги, трябва редовно да актуализирате уебсайта си.

Психология на цвета в уеб дизайна

Цветът е мощен. Той влияе не само на това как се чувстват хората, но и на това, което правят. Психологията на цвета може да помогне за укрепване на вашата марка, да насърчи продажбите и дори да насочи посетителите към конкретни страници или действия на вашия уебсайт. Проучванията показват, че хората решават дали да харесват или не продукт за 90 секунди или по-малко и че 90% от това решение се основава единствено на цвят . 

Най-добрите безплатни SEO инструменти за оценка на уеб сайта ви

Най-добрите неща са безплатни. Това е първата ви мисъл, когато използвате някой от изброените тук SEO инструменти, за да класирате сайта си по-нагоре в резултатите на търсещите машини. HubSpot’s Website Grader Website Grader е безплатен онлайн инструмент от HubSpot, който оценява сайта по ключови показатели като ефективност (скорост на страницата, заявки за страници, кеширане на браузъра и др.), мобилност, SEO (заглавия на страници, мета описания, карта на сайта и др.), и сигурност (SSL сертификат).

Следвайте ни
error: Съдържанието е защитено!